Tjänstebolag är vårat näst största affärsområde, vi är idag  ca 15 st medarbetare som arbetar med våra tjänstebolag. I alla våra områden så jobbar vi som ett team och hjälps åt med de utmaningar vi ställs inför. Vi är redovisningskonsulter och agerar våra kunders ekonomiavdelning. Kundens behov är i fokus och vårat jobb är att få nöjda kunder. Vi jobbar både högt och lågt och man får testa sin kunskap på väldigt många olika sätt. Var och en sätter ribban för sig själv och hur långt man vill nå i sin utveckling.  

Inom tjänstebolagsområdet arbetar vi främst med ägarledda bolag som säljer timmar och material. Rådgivning och operativ rapportering är några nyckelord inom detta område. Några vanliga arbetsuppgifter som kan ingå när vi jobbar med våra kunder med tjänstebolag är upprättandet av finansiella rapporter, ekonomisk rådgivningt samt det löpande arbetet som sker i den dagliga ekonomiska verksamheten. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med tjänstebolag och inser att förståelse för kundens verksamhet är av största vikt för att ge bra råd.  


 Lär känna vår chef!

Fredrik heter jag och jag är affärsområdesansvarig för vårt team som arbetar med tjänst- och värdepappersbolag.

Vi har ett starkt kundfokus där vår prioritet är att leverera korrekta beslutsunderlag som underlättar för våra kunder att uppnå sina mål. 

Vid sidan av mitt arbete så umgås jag med min familj och vänner.

Fredrik Schelin 2.jpg


 

 

 

Vill du jobba i vårat tjänstebolagteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor