Affärsområde

Revision

Connect

I teamet som jobbar med revision  arbetar i dagsläget 3 st personer, varav en är auktoriserad revisor. Rollen som revisor på MPCC/ Strawberry Audit är väldigt bred i form av att vi arbetar med kunder i flera olika branscher och hjälper dessa med allt från revision till rådgivning inom finansiell rapportering, civilrätt och skatterätt. Här får de som vill möjligheten att växa in i rollen för att så småningom kunna ta klivet och bli auktoriserad revisor.

Arbetet innebär huvudsakligen revision av främst mindre och medelstora uppdrag till framförallt tjänsteföretag men även andra branscher.

Rollen kräver en hög servicegrad mot företagets kunder och även en tät dialog internt med kollegorna, som gemensamt arbetar mot samma kunder. Här får de anställda möjlighet att bredda sin kompetens inom ekonomiområdet och revision och växa i sin roll som konsult.

 

Lär känna vår chef!

Jag heter Lars och är ansvarig för affärsområdet Revision. Vi arbetar med små och mellanstora företag inom många olika branscher men särskilt med fastighets- och tjänsteföretag. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet och den rådgivning som den kan resultera i.  

Min uppgift är att bidra till att våra fantastiska medarbetare och kunder kan realisera sina drömmar och mötas med stor respekt. Jag uppskattar mina medarbetares visdom, mod, ärlighet och återhållsamhet och är tacksam för att få arbeta i en yrkesroll där vi får möjligheten att träna på att bli lite bättre varje dag.  

När jag är ledig försöker jag bli en bättre make, styvfar, vän och motionär. Helst utomhus och tillsammans. Gärna på en cykel, i en kajak, på skidor eller i ett par löparskor. 

Lars Jäderström.jpg

 


Vill du jobba i vårat Revisionsteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor