Strawberry Audit AB är ett av flera företag som ägs av MPC Consulting Holding AB. I Strawberry bedrivs revisionsverksamhet. I övriga bolag under MPC Consulting Holding AB bedrivs redovisningsverksamhet. Teamet av revisorer består i dagsläget av tre personer, varav en är auktoriserad revisor och en person närmar sig auktorisation. 

Strawberry arbetar med kunder i flera olika branscher och av olika storlekar men med ett tydligt fokus på tjänste- och fastighetsföretag. Strawberry har för sin storlek en relativt bred palett av tjänster. Utöver revision tillhandahålls rådgivning inom finansiell rapportering, koncernredovisning, kvalificerade redovisningsfrågor, civilrätt, skatterätt och biträde vid omstruktureringar.

Strawberry har sannolikt ett större inslag av rådgivning än genomsnittet av mindre revisionsbyråer. Det har resulterat i att Strawberrys kunder i kundundersökningar uppger att Strawberry präglas av kompetens och engagemang. Att Strawberrys revisorer är kunniga och omtänksamma.  

En medarbetare hos Strawberry kan förvänta sig spännande arbetsuppgifter, stort eget ansvar och en relativt snabb utveckling som revisor och rådgivare!

 

Lär känna vår chef!

Jag heter Lars och är ansvarig för affärsområdet Revision. Vi arbetar med små och mellanstora företag inom många olika branscher men särskilt med fastighets- och tjänsteföretag. Våra kunder uppskattar vår ambition att förstå deras verksamhet på djupet och den rådgivning som den kan resultera i.  

Min uppgift är att bidra till att våra fantastiska medarbetare och kunder kan realisera sina drömmar och mötas med stor respekt. Jag uppskattar mina medarbetares visdom, mod, ärlighet och återhållsamhet och är tacksam för att få arbeta i en yrkesroll där vi får möjligheten att träna på att bli lite bättre varje dag.  

När jag är ledig försöker jag bli en bättre make, styvfar, vän och motionär. Helst utomhus och tillsammans. Gärna på en cykel, i en kajak, på skidor eller i ett par löparskor. 

Lars Jäderström.jpg

 


Vill du jobba i vårt revisionsteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor