Affärsområde

Löneservice

Connect

Vad gör vi på Löneservice?

Lön, den viktigaste funktionen ur ett medarbetarperspektiv, men kanske den svåraste och mest tidskrävande för arbetsgivaren. Våra erfarna konsulter hanterar lön för företag i alla storlekar och branscher. För oss är det viktig att lönen utbetalas i tid och blir rätt enligt gällande lagar.

Att arbeta på vår löneavdelning är ett brett arbete där man ständigt utvecklas, möter nya utmaningar och dagligen arbetar med problemlösning. För oss är lön ett serviceyrke som kräver ansvarskänsla, noggrannhet, nyfikenhet och lyhördhet för att kunna lösa de komplexa frågor som lön, semester och pension. Att vara lönekonsult hos oss innebär att ständigt hålla sig uppdaterad på nya lagar, regler och uppdateringar i kollektivavtal samt att föra in dessa i våra system.

Hos oss hanterar vi löneprocessen från skapandet av lönen hela vägen till pensionsrapportering. Vi arbetar tätt med varandra i vår grupp men också med våra kollegor i de olika affärsområdena som ansvarar för det löpande ekonomiarbetet. Vår vision och utmaning framåt är att ytterligare digitalisera vår löneprocess. Vi är idag ca 6 st som jobbar i vår lönegrupp.


 

 Lär känna vår chef!

Angelica heter jag och jag är affärsområdesansvarig för löneteamet på MPC. Jag har jobbat med lön sedan 2012 och vart på MPC sedan 2015.

Att jobba med lön är otroligt brett och då lagar och regler ständigt förändras så gäller det att hänga med i svängarna vilket gör att det aldrig blir tråkigt.

Vi hanterar löner för små och medelstora företag inom främst tjänstesektorn. Vissa med kollektivavtal och vissa utan.

Förutom att hantera lön så bistår vi med mycket rådgivning till våra kunder i allt från förmånsfrågor, pensioner, tolkningar av kollektivavtal och upprätta personalhandböcker m.m.

Förutom lön så brinner jag för HR frågor och tycker att det är otroligt roligt att få bidra till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare och ledare.

Min fritid spenderar jag gärna med min familj och vänner, gärna på resande fot. På somrarna blir det mycket veteranbilsträffar och rock "n" roll.

 

 

Angelica Eklund.jpg

 

 

Vill du jobba i vårt löneteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor