Vad gör vi på Löneservice?

Lön, den viktigaste funktionen ur ett medarbetarperspektiv, men kanske den svåraste och mest tidskrävande för arbetsgivaren. Våra erfarna konsulter hanterar lön för företag i alla storlekar och branscher. För oss är det viktig att lönen utbetalas i tid och blir rätt enligt gällande lagar.

Att arbeta på vår löneavdelning är ett brett arbete där man ständigt utvecklas, möter nya utmaningar och dagligen arbetar med problemlösning. För oss är lön ett serviceyrke som kräver ansvarskänsla, noggrannhet, nyfikenhet och lyhördhet för att kunna lösa de komplexa frågor som lön, semester och pension. Att vara lönekonsult hos oss innebär att ständigt hålla sig uppdaterad på nya lagar, regler och uppdateringar i kollektivavtal samt att föra in dessa i våra system.

Hos oss hanterar vi löneprocessen från skapandet av lönen hela vägen till pensionsrapportering. Vi arbetar tätt med varandra i vår grupp men också med våra kollegor i de olika affärsområdena som ansvarar för det löpande ekonomiarbetet. Vår vision och utmaning framåt är att ytterligare digitalisera vår löneprocess. Vi är idag ca 6 st som jobbar i vår lönegrupp.

 

 Lär känna vår chef!

Linn Kallemur heter jag och är ansvarig för affärsområdet lön här på MPC. Tillsammans med mina kollegor hanterar vi löner för cirka 120 bolag, det är allt ifrån enmansbolag till medelstora bolag.

Med skräddarsydda bolagslösningar blir vårt arbete väldigt brett och det är något som passar oss väl, vi hanterar allt som en intern lönefunktion skulle kunna hjälpa till med.

Att arbeta på MPCs löneavdelning innebär att man får vara med och vara en central del i leveransen till kunder.

Vi har kunder som är fullservice vilket innebär att de har sin lönehantering, sin redovisning och sin revision hos oss, men vi har också kunder som endast har sin lönehantering hos oss. Så vem är jag? Jag har arbetat med bokföring och lön sedan 2014 och kom hit till MPC hösten 2020. 

På fritiden blir det lite resor, tennis, skidåkning och andra aktiviteter och nu är mitt nästa mål att börja spela golf. 

Linn Kallemur MPCC.jpg

Vill du jobba i vårt löneteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor