Vårat affärsområde fastighetsbolag är vårat största affärsområde. Vi är just nu ca 25 st medarbetare som arbetar med våra fastighetskunder. Vi har många erfarna konsulter och det är en blandning av seniora och juniora redovisningskonsulter. Vi jobbar i olika team baserat på våra kunder och alla hjälper varandra. Vi är lyhörda och jobbar med kunskapsöverföring. På MPC väljer man sin utvecklingskurva och det finns många varierande arbetsuppgifter att ta sig an.

Vi har varit med och hjälpt stora fastighetskoncerner från deras första början. Vi har med andra ord växt och utvecklats tillsammans med våra kunder. Vi jobbar med allt från små bostadsföreningar till börsnoterade fastighetskoncerner. Vi har genom lång erfarenhet och nya utmaningar fått god insikt i denna bransch. Vi är erfarna inom de skatteregler som avser fastigheter och kan leverera rådgivning till våra kunder.

 Lär känna vår chef!

Åsa heter jag och jag är affärsområdesansvarig för fastigheter på MPC och jag har varit på MPC sedan 2017. Vi jobbar med fastighetsbolag och fastighetskoncerner av olika storlek, vilket är stimulerande och utmanande. 

I min interna roll som friskvårdsansvarig är jag mån om att varje veckas friskvårdstimme ska nyttjas av medarbetarna.

Att ha ett stimulerande jobb och där medarbetarna känner att det finns utvecklingsmöjligheter är väldigt viktigt för mig. På min fritid är jag gärna utomhus och rör på mig beroende på säsong: löpning, cykling eller skidåkning och då gärna i sällskap av familj eller vänner.

 

Åsa Rydström.jpg


 

 

 

Vill du jobba i vårt fastighetsbolagsteam?

Vi söker ständigt nya stjärnor som vill jobba hos oss. Vi vill gärna höra mer om dig. 

Connecta med oss och berätta mer om dig själv.

Alla jobb

Holländargatan 10
111 36 Stockholm Vägbeskrivning info@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Malmö

Södra Vallgatan 5
211 40 Malmö Vägbeskrivning malmo@mpcc.se +46 (0) 851 81 90 50 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor